Suomi      

Ross Controls -paineilmaventtiilit

Saat meiltä laadukkaat Ross Controls -paineilmaventtiilit. Ross Controls (USA) on maailman vanhin paineilmaventtiilien valmistaja, sillä yrityksen tehdas perustettiin jo vuonna 1921. Emoyhtiöllä on kokoonpanotehtaita kaikissa maanosissa. Suomeen toimitettavat Ross-tuotteet valmistaa saksalainen Ross Europa GMBH.

Ross valmistaa paineilmaventtiilejä sekä järjestelmiä erittäin vaativiin kohteisiin, kuten esimerkiksi terästeollisuudelle ja lasi- sekä autoteollisuudelle (hitsausrobotit).

Erityisosaamista ovat esimerkiksi Serpar-kaksoisventtiilit (rekisteröity tavaramerkki prässikäyttöön) sekä putkiasenteiset lautasventtiilit aina 2½ putkikokoihin saakka (paperi- sekä puunjalostusteollisuus). Myös Ross Safety -venttiilit ovat saaneet maailmalla kiitosta osakseen.

Ominaista Ross-tuotteille on poikkeuksellisen pitkä käyttöikä sekä huoltovapaus (venttiilit eivät tarvitse öljyvoitelua). Venttiilien tehdastakuu on jopa 6 vuotta. Toimitamme myös asiakkaillemme Ross-Flex-räätälöityjä kokonaisratkaisuja.

Jos Ross Controls -paineilmaventtiilit kiinnostavat, ota yhteyttä myyntiimme!

Lue lisää Ross Controls tuotteista.

Suosittele meitä / Recommend Us

Facebook Twitter 0Jaa